Siri Krigsvoll ønskes velkommen til Brilliant!

Siri Krigsvoll Brilliant

Med nytt år står nye muligheter for tur, og vi har herved gleden av å presentere vårt nyeste tilskudd til staben av brilliante mennesker, Siri Krigsvoll!

Siri kommer fra stillingen som logistikksjef hos Krigsvoll AS. Hos Brilliant er hun ansatt som rådgiver og prosjektleder, med oppstart fra 2. Januar.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli varm i trøya her, sier Siri. – Mitt inntrykk av Brilliant er utelukkende positiv, med en rekke spennende kunder og kunnskapsrike ansatte å samarbeide med. Det er motiverende å arbeide med IT-prosjekter og rådgivning som bidrar til innovasjon på tvers av bransjer og kunder. Det er en utfordring jeg er klar for å bryne meg på!

Wenche Lie-Pedersen, daglig leder hos Brilliant, er godt fornøyd med å ha fått Siri på laget.

– Siri er ei dyktig dame med mye erfaring og gjennomføringsevne. Vi kjenner henne fra før, og vi har lenge tenkt at hun hadde passet bra her. Når hun var lysten på nye utfordringer er jeg glad for at hun valgte nettopp oss. Våre kunder etterspør stadig mer av «magien» i leveransene våre, og der er jeg sikker på at Siri vil kunne bidra. Hun er meget strukturert, faglig dyktig, og jeg gleder meg over å ha henne med på laget!

Les flere nyheter fra Brilliant.