Brilliant – Det kulturbyggende IT-selskapet!


Culture eats strategy for breakfast!
Når vi kaller oss et kulturbyggende selskap, så er det fordi vi vet at kultur er den grunnmuren alt står på. Vi er en gjeng som genuint brenner både for faget vårt og for de vi jobber med!
Og kultur bygges av mennesker. Siden oppstarten i 2013 har vi sagt at IT først og fremst handler om mennesker – menneskene hos kundene og samarbeidspartnerne våre, og ikke minst de briljante menneskene som jobber hos oss!

Åpenhet, Integritet, Fremoverlent, Entusiasme og Lagspill. Verdiene våre, fem ord som viser hva vi er og hvordan vi vil fremstå. Vi er et tredvetalls svært dyktige fagfolk som brenner for det vi driver med, og som forstår menneskene som skal jobbe med systemene.  IT-strategi, skytjenester, nettverk, servere, BI-løsninger, intranett, prosjekt- og avvikssystem og IT-support er bare noe av det vi leverer til våre kunder.  Vi liker å utfordre det etablerte hos våre kunder for å få de til å tenke nytt.

Vi er stolte over det vi har fått til så langt, og vi har bare så vidt begynt!

Brilliant - Det kulturbyggende IT-selskapet!

Culture eats strategy for breakfast!

Når vi kaller oss et kulturbyggende selskap, så er det fordi vi vet at kultur er den grunnmuren alt står på. Vi er en gjeng som genuint brenner, både for faget vårt og for de vi jobber med!
Og kultur bygges av mennesker. Siden oppstarten i 2013 har vi sagt at IT først og fremst handle om mennesker – menneskene hos kundene og samarbeidspartnerne våre, og ikke minst de briljante menneskene som jobber hos oss!


Åpenhet, Integritet, Fremoverlent, Entusiasme og Lagspill. Verdiene våre, fem ord som viser hva vi er og hvordan vi vil fremstå. Vi er 25 svært dyktige fagfolk som brenner for det vi driver med, og som forstår menneskene som skal jobbe med systemene.  IT-strategi, skytjenester, nettverk, servere, BI-løsninger, intranett, prosjekt- og avvikssystem og IT-support er bare noe av det vi leverer til våre kunder.  Vi liker å utfordre det etablerte hos våre kunder for å få de til å tenke nytt.

Vi er stolte over det vi har fått til så langt, og vi har bare så vidt begynt!