Et samarbeid med luft under vingene

Maritime Robotics er et ledende selskap innen fjernstyrte ubemannede fartøy og droner. Disse kan utrustes med ulike verktøy og sensorer etter kundenes behov innen maritime kartlegging og overvåkning.

Brilliant har et team av eksperter innen ulike fagområder. Mest kjent er vi for ekspertisen innen Business Intelligence, Office 365 og skytjenester, men bredden vår inkluderer også ingeniørfag, datateknologi og kybernetikk. Denne bredden kom Maritime Robotics til gode gjennom bistand og økt kapasitet ved vår konsulent Emil Jenssen.

Ifølge Barbro Erichsen, Customer Success Manager i Brilliant, ser stadig flere nytten av konsulenttjenester for å fylle behov i hverdagen.

-Slike oppdrag viser bredden i kompetansen vi kan tilby kundene, og verdien av lagspillet vårt. Når kundene får redusert utviklingstid og driftskostnader kjenner de på verdien av å ha en god samarbeidspartner i ryggen. Her hadde vi ledig kapasitet på riktig type ressurs som evnet å bistå de på kort varsel.  Vi takker Maritime Robotics for et fint samarbeid, og oppfordrer andre med IT-utfordringer til å ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan være til hjelp, avslutter hun.

Relatert innhold

Ligger dokumentene deres fremdeles på serveren?

10 år har gått siden Microsoft lanserte muligheten for å jobbe i samme dokument, regneark eller presentasjon i Office 365. Likevel er det overraskende mange som må logge seg på serveren for å finne tak i dokumentene de jobber i. Hvorfor er det slik?