Nyheter

Frelsesarmeen får årets julegave

Frelsesarmeen gjør en stor innsats hvert år for å hjelpe de som har det vanskeligst blant oss. Dette viktige og meningsfulle arbeidet ønsker vi å støtte, og vi er glade for å kunne gi noe tilbake til fellesskapet gjennom Frelsesarmeen.

Ligger dokumentene deres fremdeles på serveren?

10 år har gått siden Microsoft lanserte muligheten for å jobbe i samme dokument, regneark eller presentasjon i Office 365. Likevel er det overraskende mange som må logge seg på serveren for å finne tak i dokumentene de jobber i. Hvorfor er det slik?

Hils på årets sommerstudenter!

Ingrid Håbrekke, Kristian Thune og Oskar Gjerde er årets sommerstudenter hos Brilliant. Her får de verdifull erfaring gjennom spennende oppgaver, samtidig som de bidrar med sine faglige talenter til fremdrift i våre prosjekter.

Takk til alle som deltok på Fun Run!

Tirsdag 30. Mai arrangerte vi Brilliant Fun Run i samarbeid med Trondheim Maraton. Her var det mange som løp med startnummer for første gang, i tråd med vårt felles mål med samarbeidet - å få flere ut i aktivitet!

Velkommen til Brilliant Fun Run 2023!

Brilliant Fun Run senker terskelen for å delta på et organisert løp, og for mange blir dette første løp med startnummer på brystet – hvor selv nybegynneren kan vinne! Bli med og løpe 30. mai 2023 kl.1800!

Brilliant lanserer Brilliant Web

-Brilliant Web gjør det lett for bedrifter å synliggjøre tjenester og produkter på en brukervennlig og intuitiv måte. Kundene kommer raskt i gang, og løsningen reduserer tiden kundene bruker på nettsideprosjektet sitt.

Et samarbeid med luft under vingene

- Når kundene får redusert utviklingstid og driftskostnader kjenner de på verdien av å ha en god samarbeidspartner i ryggen, sier Barbro Erichsen, Customer Success Manager i Brilliant

Brilliant inngår samarbeid med Trondheim Maraton

-Vi gleder oss til å være med og sette vårt preg på Trondheim Maraton, både på selve løpsdagen og øvrige aktiviteter gjennom året. Vårt mål er å få flest mulig i aktivitet, lage mye liv langs løypa og bidra til folkefesten dette er for byen.

Emil får IoT enhetene til å snakke sammen i skyen

-Nå til dags er «alt» på nett, og sensorer kan måle alt fra innholdet i et kjøleskap, til ulike parametere i produksjonsutstyr og mer avanserte ting. Det å samle disse dataene i skyen, og få de til å snakke sammen, åpner mange dører.